HTML

Testépítés, lájkolom

Testépítés és sok minden más

Friss topikok

  • longlife: @roquentin: ON - azaz Optimum Nutrition. mindent üt, de itthon kicsit drága. (2010.01.07. 20:17) A magyar kereskedelem
  • longlife: Sok minden lesz, jönni kell minden nap, és akkor kiderül ;-) (2009.01.19. 16:48) Csirkemell és rizs
  • Nagyen: tetszik a cikk, ez a kép inkább olyan mint egy cukrászda :D (2009.01.16. 00:52) A jó terem

Linkblog

Fitness 24 órában

2010.03.23. 19:09 :: longlife

avagy Gilda max pro és kontra.

Első körben teljesen bejött, hogy 24órában le tudok menni edzeni. A terem ahova járok, 9-ig vagy 10ig, vagy 11-ig van nyitva. Ezek után ha késő estig dolgozik az ember, mindig jól belefért az időbe hogy addig edzem amíg akarok, ugyanis nem zárják rám a termet.. Azonban, ezek az új csili vili gépek nem mindenkinek jönnek be. Nekem pl. semmi bajom nincs velük, - tök mind1, hogy hol edzem, - viszont sokan ezt lehuzzák. Itt legalább nincs rongyosra edzve, szarrá izzadva minden. Visszatérve a nyitvatartásra, árban meg nem lévén akkora különbség, egy hónapig egyik ilyen terembe jártam. Csupán az volt a baj, hogy annyira elhúzodott a munka sokszor, hogy volt hogy 11, éjfél körül tudtam lemenni edzeni!! Ezek után 1 órás edzés, zuhany, húzás haza, kaja stb. simán 2-3 körül feküdtem le, aminek az lett a vége, hogy köv. nap hulla voltam, ugyanis mindig fel kell kelni 6-7-8 körül. Ennek ellenére, ha arra kéne válaszolnom, hogy most a 24 óra előny vagy hátrány, akkor mindenképpen előny lenne, csak egy valamit ne felejtsetek el! Mégpedig a megfelelő mennyiségű alvást! Anélkül, nincs fejlődés és növekedés!

Szólj hozzá!

Címkék: 24 hours

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitescsakitt.blog.hu/api/trackback/id/tr1001863188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása