HTML

Testépítés, lájkolom

Testépítés és sok minden más

Friss topikok

  • longlife: @roquentin: ON - azaz Optimum Nutrition. mindent üt, de itthon kicsit drága. (2010.01.07. 20:17) A magyar kereskedelem
  • longlife: Sok minden lesz, jönni kell minden nap, és akkor kiderül ;-) (2009.01.19. 16:48) Csirkemell és rizs
  • Nagyen: tetszik a cikk, ez a kép inkább olyan mint egy cukrászda :D (2009.01.16. 00:52) A jó terem

Linkblog

Bárcsak minden lakás Tarlósé volna

2011.02.19. 16:55 :: longlife

Friss hír: Betörtek Tarlós lakásába

Betörtek a Tarlós István főpolgármester és húga közös tulajdonában lévő, egy éve üresen álló III. kerületi lakást - erősítette meg az MTI információját Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója.

Mint mondta, a főpolgármester édesanyja egy éve meghalt, és Tarlós István a húgával közösen örökölte az ő III. kerületi lakását. Ebbe a nem lakott ingatlanba törtek be pénteken - mondta a kommunikációs igazgató.

Az MTI megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte: a nyomozás során megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével három ember gyanúsítható megalapozottan, akik közül kettőt - egy 42 éves és egy 24 éves férfit - szombat hajnalban elfogtak a X. kerületben, harmadik társukat még keresik.

Ezek után felmerül a kérdés anélkül, hogy további információ birtokában lennék: vagy a betörők voltak ilyen amatőrök, (kétlem) vagy ha a MAYOR lakásáról van szó akkor mindjárt hatékonyabban tud működni a nyomozás és nem 5-6 órát kell várni csak arra, hogy helyszínelni kimenjenek a nyomozók? Statisztikai adatok folyamatosan azt mutatják, hogy növekszik a bűnözés. A betöréses lopás bűncselekmény elkövetésénél a felderítés arány nagyon alacsony. Ez persze a kivétel.

Persze, ha minden lakás Tarlósé lenne, akkor biztosan látványosan javulna a közbiztonság!

Tarlós for president.

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség tarlós lopás

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitescsakitt.blog.hu/api/trackback/id/tr382672969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása