HTML

Testépítés, lájkolom

Testépítés és sok minden más

Friss topikok

  • longlife: @roquentin: ON - azaz Optimum Nutrition. mindent üt, de itthon kicsit drága. (2010.01.07. 20:17) A magyar kereskedelem
  • longlife: Sok minden lesz, jönni kell minden nap, és akkor kiderül ;-) (2009.01.19. 16:48) Csirkemell és rizs
  • Nagyen: tetszik a cikk, ez a kép inkább olyan mint egy cukrászda :D (2009.01.16. 00:52) A jó terem

Linkblog

A magyar kereskedelem

2009.01.19. 16:45 :: longlife

Sokmindenről írhatnék ma, például, hogy miért kell a sztrájkjoggal úgy visszaélni mint amit a Ferihegyi dolgozók csinálnak. Persze az éremnek mindig két oldala van, viszont ha pont utazni szeretnél valahova, akkor már nem kóser ha sztrájkolnak. Egyébként is, a piacgazdasághoz hozzátartozik, hogy racionalizálják a kiadásokat. Na de erről most nincs kedvem írni. Inkább megemlítem azt az élményt, ami így minden iparágban jellemző erre az országra.

Amikor bementem autót venni egy márkakereskedőhöz, mivel kezdte amikor elmondtam, hogy melyik másik márka és az én általam vásárolt autó között gondolkoztam? ker: hát én nem szeretnék rosszat mondani a X márkájú autóra, de azt mindenki tudja, hogy 1 év után ez meg ez megy benne tönkre és amúgy is egy rakás szar az az autó.

Bemegyek egy táplálékkiegészítő boltba és kérdezem, scitec termék van? válasz: mi nem áruljuk azt a szart. Tele van baszva --- és akkor sorolja.. Jó, köszönöm, majd visszajövök..

Bemegyek egy másik boltba, ugyanez. Aztán bemegyek egy Scitec-es boltba és pl Biotech termékről érdeklődöm, hogy van-e. ker: hát a Biotech az kurva szar termék stb. Nem is használ, ne vegyél olyat stb. Nembaj, hogy már több mint 10 éve edzem de azért mondja mindegyik gyerek a maga okosságát aminek ha a forrását kétségbe vonod, akkor jön az egyszerű joker válasz: hát a legutóbbi kutatások és tesztek is ezt bizonyítják. Azt tudni kell rólam, hogy nem izompolóban nyomulok, tehát egy jó nagy pufi kabátban felöltözve, fogalma sincs senkinek, hogy mit is takar a ruha.

Nem védem én egyiket sem, hiszen nem támogatják a blogot (még :-p) de ide írhattam volna elég sok más terméket árusító boltot is.

Én értem azt, hogy piacgazdaságban élünk, de a kérdés, muszáj-e a versenytársat szapulni mindig? Ha ezt egy multi csinálja, akkor az máris tisztességtelen piaci magatartás... viszont kicsiben meg mindenhol ez megy és elfogadott.

Ha már a táplálékkiegészítőket megemlítettem egy további gondolat. Sokan megveszik a tápkieg.-et és várják, hogy nőjjenek, fogyjanak stb. A nevében is benne van, táplálék-KIEGÉSZÍTŐ. Kurvára nem fogsz semmit fejlődni ha csak ezt iszod és nem kajálsz rendesen. Ha meg kaja helyett is ezt iszod akkor megnézheted magad utána.

Ez egy olyan sport ahol nincs olyan, hogy ha ezt megeszed, akkor garantáltan ilyen leszel. Saját magadon kell kipróbálnod, hogy mire, hogy reagál a szervezeted. Van aki nagyon gyorsan égeti el a ch-t van akinek nagyon oda kell figyelni, mert könnyen jön rá a felesleg. Nem kell minden hülyeséget elhinni amit a reklámok mondanak. Próbálj ki több mindent és mindig figyeld meg az eredményt. Ennyi. Ezért nem lehet ebben a sportban rövid idő alatt mindent tudni, hiszen folyamatosan tanulsz. Én is folyamatosan tanulok. Te is. csak légy türelmes és végezd szabályosan a gyakorlatokat

A korábban ajánlott filmből egy kis ízelítő:

2 komment

Címkék: táplálékkiegészítő szrájk scitec

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitescsakitt.blog.hu/api/trackback/id/tr10888810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pecsi.h.zoltan (törölt) 2009.12.27. 23:34:19

Mennyire igaz! Azonban egy jó éve annyira femnentek az itthoni gyártók termékeinek az árai is, hogy gyk nagy különség nem volt a profi import cuccokhoz képest. Most megint van azért különbség, de mondjuk a BSN fehérjéje nálam mindent visz (árban is :)) Különben te melyik proteint favorizálod?

longlife · http://testepitescsakitt.blog.hu 2010.01.07. 20:17:16

@roquentin: ON - azaz Optimum Nutrition. mindent üt, de itthon kicsit drága.
süti beállítások módosítása