HTML

Testépítés, lájkolom

Testépítés és sok minden más

Friss topikok

  • longlife: @roquentin: ON - azaz Optimum Nutrition. mindent üt, de itthon kicsit drága. (2010.01.07. 20:17) A magyar kereskedelem
  • longlife: Sok minden lesz, jönni kell minden nap, és akkor kiderül ;-) (2009.01.19. 16:48) Csirkemell és rizs
  • Nagyen: tetszik a cikk, ez a kép inkább olyan mint egy cukrászda :D (2009.01.16. 00:52) A jó terem

Linkblog

Csak szterioddal lehet a csúcsra jutni?

2009.01.09. 04:20 :: longlife

Megnéztem egy filmet ami a szteroidokról szólt és akár tanulságosnak is mondható.. A címe: Bigger, Stronger, Faster. (Nagyobb, Erősebb, Gyorsabb) Mindenkinek csak ajánlani tudom, vicces, de egyben elgondolkoztató is. Végre egy dokumentumfilm ami kimondja, hogy szteroidok nélkül már rég megállt volna az élsport egy bizonyos szinten. Tudtad például, hogy eddig soha nem készült átfogó tanulmány a szteroidok hatásáról? (Mellékhatásokra gondolok) Miért is? Mert ugye tilos, és ezért nem is végezhettek ilyen tanulmányokat. Ha végeztek is, azokat nem hozták nyilvánosságra és senki nem is tud róla. Érdekes, nézzétek meg.

Egy kis izelítő:

Két kép a filmből:

A Kép a filmből van és 5 perces különbséggel csinálta a fotós.. A legtöbb dolog amit látsz csak illúzió..

A második képhez nem fűznék kommentet viszont annyit megjegyeznék, ha nem látom a filmet akkor azt gondoltam volna, hogy ez a kép nem valódi csak Photoshop.

 

 

 

 

 

 

 

A címre válaszolva azt mondanám, hogy megnézve a filmet, nem gondolom, hogy csak szteroiddal lehet a csúcsra juttni, viszont azt se felejtsük el, hogy mekkora nyomás alatt vannak az élsportolók hiszen ahhoz hogy ők kitünjenek, teljesítményt kell felmutatniuk. Az élsport sajnos már rég nem egészséges és ahogy egy vendég egy BBTV-s adásban mondta, gondolj arra is, hogy a sport után mihez kezdesz..

Pár gondoloat általában a testépítésről:

A testépítés az egy életforma és ha bele akarsz vágni először egy fontos dolgot kell tisztázni, MI A CÉLOD? Erősödni szeretnél, súlyt leadni, netán a következő MR. Olimpia lenni? (Az utóbbit elárulom, hogy szteroid nélkül aligha éred el..)

Nos, a szteroidokhoz nem értek és nem is szeretnék, bár megjegyezném, hogy nem ítélem el aki ezt használnja hiszen csak magának árt vele (ha árt) és másnak nem (közvetlenül legalábbis) de én nem kívánok ezzel élni és a blogot sem nagyon fogom terhelni ezen témával hiszen számomra az egészség a legfontosabb. Feltételezem, hogy aki ezt olvassa az vagy már edz, vagy csak gondolkozik rajta és előbb utóbb le fog menni egy terembe. Pár dolog amire én mindig odafigyelek és ha valaki tanácsot kér tőlem, akkor ezekre az ő figyelmét is felhívom: Megfelelő ruhában menj le edzeni, mert ha nem akkor többet árthatsz magadnak mint amennyit az egész használ. Igaz hogy most tél van, de még most is látok papucsban edzeni embereket... TILOS. Nem védi és stabil tartást sem biztosít a lábnak. Jobb termekbe be sem engednek papucsban..

Láttam én már farmerben embereket edzeni. :) Vegyél egy edzőruhát amit csak a teremben használsz. Cipőt is amit csak a teremben, és egy kesztyű sem árt, bár van aki arra esküszik, hogy kesztyű és szivacs nélkül edz, én nem szeretem ha a tenyerem hólyagos lesz.

Következő bejegyzésben (miután kellő felszereléssel rendelkezel, elmondom, hogy én mi alapján választok edzőtermet szigorúan csak tulajdonságok alapján és reklám nélkül)

 

Szólj hozzá!

Címkék: felszerelés testépítés papucs body stronger szteroid bigger faster

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitescsakitt.blog.hu/api/trackback/id/tr26866772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása