HTML

Testépítés, lájkolom

Testépítés és sok minden más

Friss topikok

  • longlife: @roquentin: ON - azaz Optimum Nutrition. mindent üt, de itthon kicsit drága. (2010.01.07. 20:17) A magyar kereskedelem
  • longlife: Sok minden lesz, jönni kell minden nap, és akkor kiderül ;-) (2009.01.19. 16:48) Csirkemell és rizs
  • Nagyen: tetszik a cikk, ez a kép inkább olyan mint egy cukrászda :D (2009.01.16. 00:52) A jó terem

Linkblog

Csirkemell és rizs

2009.01.17. 06:53 :: longlife

He he, asszem a címből ki lehet találni h főleg mit eszünk de ennyi túl rövid lenne bejegyzésnek :) Egyébként kajáról akartam írni, de most inkább másról írok. Sokszor találkozok ezen kijelentésekkel: A testépítő unalmas, mindig csak edz, nem lehet vele sehova menni, egész nap fingik, alszik, eszik, meg edz. :-D Valahol van ebben valami, de szerintem ez így semmiképpen nem igaz ebben a formában. A testépítő azért unalmas mert nem megy minden héten bulizni? Hát ez jó... Menj le egy terembe amikor edz valaki, szerintem semmiképpen nem unalmas amit ott csinál. Ha valaki tudatosan csinál valamit, azért hogy elérje a célját-bármi is legyen az, az nem unalmas, inkább céltudatos. Nem hagyja magát befolyásolni olyan pillanatnyi érzéseknek amik eltérítenék a céljától.

Ha valaki jól bebasz és kifordulva magából "jófejnek tűnik" pár óráig, akkor attól még ugyanúgy lehet egy unalmas fasz hétköznap... 

Mindig csak edz. Ez semmiképpen nem igaz, hiszen aludni is kell meg enni :D na de azért mert vki akár naponta (heti 5x, v heti 3x-egyéntől függ) 1-2 órát edz, az nem jelenti azt, hogy mindig. Sok ember azért szólja le a testépítőket/sportolókat, mert saját magukban nincs kitartás,akaraterő arra, hogy tréningezzenek.

Kaja. Hát igen, mivel sokat kell enni, ezért az ember emészt, és ott gázok is felszabadulnak. Volt már nekem is olyan kapcsolatom aminek a végéhez ez is hozzájárult bár a legtöbben eddig tolerálták.

A testépítés egy életforma amiben ugyanúgy áldozatokat kell hozni. Nem lehet mindig partyzni és azt várni, hogy az ember mekkorát fog fejlődni. Ha el szeretnél érni valamit, akkor bizonyos dolgokról le kell mondanod. Esetleg azokról az emberekről is akik nem támogatnak a célod elérésében. Ezt csak te tudod, senki más.

Régen a várakat akár évtizedekig építették, és nézd meg, több száz év után is stabilan állnak, nem esnek össze! Egyes irodaházakat 3-4 hónap alatt felhúznak de 2-3 év után már fel kell őket újítani mert átfúj rajtuk a szél, összedőlnek stb. Miért írom ezt le? Mert ez a testépítésre is igaz. Jó munkához idő kell!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://testepitescsakitt.blog.hu/api/trackback/id/tr20882947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bojtár (törölt) · http://bojtarok.blog.hu/ 2009.01.19. 15:04:13

Már Schwarzi is megmondta, hogy aki nem fogadja el, hogy edzeni mész az vagy nem ért meg vagy rosszat akar. (Arnold Enciklopédia)

Edző programra számíthatunk a jövőben? Tapasztalattal egybekötve?

longlife · http://testepitescsakitt.blog.hu 2009.01.19. 16:48:24

Sok minden lesz, jönni kell minden nap, és akkor kiderül ;-)

süti beállítások módosítása